Om os

Hvem er vi?

Virksomheden drives af Max Jensen.

MaxSupport var startet på baggrund af et brændende ønske for at gøre en forskel for små virksomheder ved at kunne hjælpe dem med at opnå deres mål inden for digital markedsføring.

Med baggrund som datamatiker har det altid interesseret mig at skabe resultater igennem digital marketing. Jeg har stor passion for at hjælpe andre for at opnå deres målsætninger.

Vores vision

Vores vision er at yde verdensklasse service.

Derfor er vores klart første prioritet at have kunden i fokus for at kunne skabe vækst igennem målbare, gennemsigtige resultater der vil kunne ses på bundlinjen.

Vi har en STOR passion for at hjælpe Jeres virksomhed med at vækste igennem online annoncering.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vores 6-trin process

01.

Analysering

Til start analysere vi opgavens helhed og går i dybden med hvem I er og hvordan vi kan hjælpe Jer.

02.

Behovsafstemning

I anden fase, dykker vi ned i hvad er Jeres behov for digital markedsføring og hvad der helt præcis er ønsket i forhold til opgaven.

03.

Planlægning af strategi

I tredje fase, begynder vi at udvikle Jeres strategi for hvordan I ønsker at markedsføre Jer igennem digital markedsføring.

04.

Implementering

I fjerde fase, begynder vi at implementere de strategier vi har sat i værk for at sikre at I kommer hurtigst muligt i gang uden besvær.

05.

Rapportering

I 5 fase, der påbegynder vi allerede efter hver uge at fremsende resultaterne af hvordan det er gået og hvor hvilke tanker vi har gjort os for at sikre Jeres mål bliver fulgt til dørs.

06.

Resultater

Resultaterne leveres i form for rapportering iterativt hver uge, og vi afholder løbende sparrings sessioner via Zoom møder for at sirke Jeres målsætning kommer på rette spor.

Hvorfor vælge os?

Hos MaxSupport ved vi at rapportering af performance er en del af hverdagen, og derfor sikre vi at holde ugentlige sparrings sessioner for at sikre at målet imødekommes. Vi ønsker et godt sammenarbejde mellem alle vores kunder, og hvis vi ikke har leveret resultater inden for 3 måneder, så koster det Jer intet!

Hos MaxSupport får du gennemsigtighed i alle vores løsninger, der er ingen skjulte gebyrer eller andre omkostninger end hvad der er aftalt. Tag os gerne på ordet!

Vi værdsætter hvert sammenarbejde med vores kunder, og ønsket inderligt at hjælpe dem bedst muligt, derfor holder vi ugentlig Zoom møder for at imødekomme Jeres målsætninger.

Hos MaxSupport levere vi en strategi for Jeres virksomhed hvordan vi bedst muligt kommer i mål med Jeres målsætning igennem en strategisk proces.

Jeg er en selvlært digital markedsførings konsulent som der har gennem årene stiftet flere profitable webshops igennem strategisk markedsføring. Med over +10 års erfaring inde for sociale medier har jeg arbejdet effektivt med både Facebook annoncering, Google Ads, Instagram outreaches til influencers mv. Samtidig har jeg gennemført flere online kurser med flere marketing guruer og haft flere mentorer både danske og engelske jeg har sparret med for at bringe denne viden jeg har i dag med praktisk erfaring.

GRATIS: Book en gratis 20-min sparrings session

HVILKE KRITERIER HAR VI TIL NYE SAMARBEJDSPARTNER?

✔️ I omsætter allerede for mere end 50.000 kr. om måneden, men I ønsker at tage Jeres virksomhed til det næste niveau. (dvs. min. 200-1000% vækst inden for de næste 3-6 måneder).

✔️ I har de finansielle ressourcer til at investere i jeres virksomhed, og er klar til MASSIV vækst. 

✔️ I har ambitioner omkring Jeres virksomhed, og ønsker at blive ledende inden for Jeres branche. (Ingen quick fixes her)